Coaching og veiledning for par

Å leve i parforhold har sine gleder og utfordringer. Det er ikke alltid like lett.

Ønsker dere å:

  • Få det beste ut av hverandre
  • Forstå hvordan vi kan utnytte og sette pris på vår forskjellighet
  • Slutte å «krangle om alt»
  • Forhindre kaos og skilsmisse
  • Samarbeide bedre om hjem og barn
  • Lære mer om dere selv i forhold til hverandre

Coaching er en kraftfull metode som gir gode resultater for par som ønsker å forstå hverandre bedre. En coach hjelper dere å finne tilbake til ressursene i hverandre, lytte og forstå hverandre bedre, finne løsninger og gjøre bevisste valg. Samtalene foregår i strukturerte og trygge rammer, selvsagt med full diskresjon.

Les mer om coaching

Jeg har svært god erfaring med å kombinere personlighetskartlegging av par med coaching.

Personlighetskartlegging (JTI)

Kanskje opplever du å være sammen med en partner som tenker helt annerledes enn deg selv, trenger omstendigheter for å fylles med energi enn det du gjør, oppfatter ting forskjellig fra deg og tar avgjørelser basert på helt andre ting enn det du synes er viktig eller verdifullt. Dette er helt normalt fordi vi er født og utvikler oss forskjellig. Samtidig kan det også være rota til konflikt. Vi forstår ikke hverandre. Det oppstår irritasjoner, uenighet, krangler og i noen tilfeller uvennskap og skilsmisse.
En personlighetskartlegging kan hjelpe dere å forstå hva det er som ligger til grunn for de ulike avgjørelsene vi tar og hvordan vi velger å tilrettelegge livet. Det kan hjelpe oss å forstå hvordan vi kan sette pris på og utnytte denne forskjelligheten til felles beste.
Det kan fort bli humoristisk og gøy og etter at vi forstår kan vi lære å setter pris på og utnytte forskjellene. Å være ulike betyr flere strenger å spille på til sammen. Les mer om Personlighetskartlegging her.

Ta kontakt dersom du har spørsmål!