Prosess­utvikler, foredrags­holder og Coach

Elin Gullesen Bratt er en levende og engasjert kurs og foredragsholder, coach og prosessveileder som oppretter god kontakt med kursdeltagerne. Hun har evnen til å nå inn til hver enkelt, og kommuniserer slik at folk skjønner og kjenner seg igjen i situasjonen.

Elin er utdannet pedagog med etterutdanning og videreutdanning i ledelse, profesjonskunnskap, coaching, NLP Master Practitioner og er autorisert på alle nivå innen relasjonsledelse. Hun har vært partner i Jan Spurkelands fagnettverk Relasjonsledelse Norge siden 2009. Blant hennes referanser finner vi mange kommuner, fylkeskommuner, statlige og private foretak. Tilbakemeldingene er svært gode.

Referanser

«Elin Gullesen Bratt leverte et meget godt foredrag. Hun kommuniserte umiddelbart godt med tilhørerne, dette bidro til økt entusiasme og motivasjon i løpet av svært kort tid.»

- Nord Universitet

«Tydelig, inspirerende, kunnskapsrik. Veldig bra!! Flott og kunnskapsrik foreleser. Gull for Helgeland.»

- Lurøy kommune

Min historie

Hva står jeg for

Mennesker har alltid vært viktig for meg. Hele livet har jeg hatt en spesiell interesse for hvordan vi utvikler oss, hvordan vi behandler hverandre, grupperer hverandre og påvirker hverandre.

Hvem vi definerer oss selv som, og hva som er med på å forme vår identitet. At det er av stor betydning hvordan vi snakker om hverandre, til hverandre og med hverandre er utenfor en hver tvil.

En særlig interesse for meg er hvordan vi kan gjøre hverandre gode og ressurssterke på arbeidsplassen. Det motsatte skjer så alt for ofte. Også med barna våre, i partnerforhold og i vennegjengen.

Følelsen av å være god nok, å mestre, å være betydningsfulle for oss selv og de vi skal være sammen med er eksistensielt viktig. Det er energiskapende og gir motivasjon til utvikling.

Jeg har god kontakt med meg selv og ønsker å være i utvikling hele livet. Det gjør at jeg stadig finner nye utfordringer – både i meg selv, det jeg gjør og sammen med andre. Og det jeg gjør handler nesten alltid om andre mennesker!

DET ANDRE SIER OM

ELIN GULLESEN BRATT

 • Jeg blir engasjert av ditt budskap og måten du legger det fram på. Du er troverdig. Du er ei flott dame med godt humør! Som nordlending gir du eksempler det er lett å kjenne seg igjen i – supert!
 • Du oppleves som en person som byr av deg selv. Jeg føler meg trygg på at du ønsker oss alt godt.
 • Elin har en faglig styrke, erfaring og selvtillit som gjør henne perfekt som foreleser i dette temaet. Artig å høre på henne. Bra med mange konkrete eksempler.
 • Engasjerende, nærværende, lyttende og reflekterende. For meg er dette de nyttigste dagene på kurset.

Relasjon i NOR

Kan bidra når du ønsker:

 • Å få samspill og kommunikasjon til å
  fungere i praksis.
 • Å forhindre energilekkasje
  og konflikt.
 • Å øke nærvær, motivasjon
  og bedriftens resultat.
 • Å utvikle toleranse for og se nytten av ulikheter og endring.